Skriv til os på:

js@sunwrap.dk

Ring på telefon:

30 24 52 85

Følg os på

Facebook

Bilindpakning tilbydes i et flot look

Hos SunWrap tilbyder vi flot bilindpakning af alle typer biler uanset mærke, model og årgang. Vi har mange års erfaring med at levere en perfekt udført bilindpakning. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, om folien skal være mat eller blank, eller om det skal være en specialfolie som carbon, aluminium, chrome, farveskiftende, perlemors eller noget helt sjette.

Har du en speciel form for bilindpakning i tankerne, hører vi gerne om dine idéer, så vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning og vejledning om mulighederne og den rigtige løsning til din opgave. Der er mange fordele ved at få bilen pakket flot ind i en solid og slidstærk folie. Med en bilindpakning beskytter du samtidig lakken på din bil, du kan få et radikalt farveskift af din bil, hvis du vil have en helt ny farve.

Kvalitets- og detaljeorienteret bilindpakning

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvorfor du altid kan forvente at få udført et flot stykke arbejde. Vi tager den nødvendige tid, det tager, så du bliver helt tilfreds med din bilindpakning. Vi pakker også ind i storformatprint, tern, striber, grafik, mønstre og andre specielle designs. Vi monterer naturligvis også taxareklamer.​

​Udover indpakning af biler tilbyder vi også en lang række andre services som eksempelvis indpakning af:

  • Containere
  • Både
  • Varebiler
  • Lastbiler
  • Busser
  • Køkkenlåger
  • Møbler

Med et unikt design får du noget, som ingen andre har. Da vi har egen grafisk afdeling, kan vi designe dit look præcis, som du ønsker det. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om bilindpakning og andre typer indpakninger, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 30 24 52 85 eller skrive til os på js@sunwrap.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​☏ Telefon: 30 24 52 85

✉ E-mail: js@sunwrap.dk

CVR: 33754310

Stil dine spørgsmål her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SUNWRAP.DK ApS
Grønlandsvej 9L

8700 Horsens

Find vej - Google Maps