Skriv til os på:

js@sunwrap.dk

Ring på telefon:

30 24 52 85

Følg os på

Facebook

Folieindpakning i slidstærke materiale

Ønsker du folieindpakning af din bil eller varevogn, er vi hos SunWrap specialister i montering af alle typer film og folie. Vi har mange års erfaring i branchen og har derfor stor viden og indsigt i, hvad der fungerer og ikke fungerer. Vi har vores helt egen grafiske afdeling, hvorfor du kan få inspiration til netop dit design.

Når du får udført en standart indpakning, omfatter det en standart indpakning af hele bilen i de ønskede farver og mønstre. I tilfælde af, at du ønsker dette, kan vi i stedet lakere dem, hvilket vil give et flot resultat.

Kun fantasien sætter grænser for folieindpakning

Drømmer du om at give din bil en folieindpakning, således at den får et helt nyt look, er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til dekorering af din bil. Vi kan levere stort set alle former for folieindpakning, som for eksempel en delvis indpakning efter helt eget valg.​

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver og specielle folier, så du kan få lige præcis det look, du leder efter. Om det er metallic, carbon, chrome, aluminium, blanke, matte, farveskiftende, effektfolier og meget mere, har vi det helt sikkert. Vi er klar til at hjælpe dig med at løfte din opgave med fokus på at levere en kvalitet, der er helt i top.

Bestil din opgave til en god pris

Er du interesseret i at høre, hvad det koster at få en standart indpakning af din bil eller varevogn, kan du altid ringe eller skrive til os. Her kan du også høre mere om farver og meget andet.

Du kan ringe til os på telefon 30 24 52 85 eller skrive til os på js@sunwrap.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.​

​☏ Telefon: 30 24 52 85

✉ E-mail: js@sunwrap.dk

CVR: 33754310

Stil dine spørgsmål her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SUNWRAP.DK ApS
Grønlandsvej 9L

8700 Horsens

Find vej - Google Maps