Skriv til os på:

js@sunwrap.dk

Ring på telefon:

30 24 52 85

Følg os på

Facebook

Speciale i wrap- og foliearbejde af biler

SunWrap er en mindre virksomhed, som har speciale i wrap- og foliearbejde af særligt biler. Vi har til huse i Horsens, men kører i hele landet, hvor vores ekspertise efterspørges. Vi startede op tilbage i 2009, men den egenhændige erfaring strækker sig noget længere tilbage, da vi har arbejde med folie i 18 år og wrap (folieindpakning) i godt 13 år.

Vi slår os på high end wrap af specielt biler, men kan også tilbyde det på busser, både, møbler, køleskabe, telefoner og gadgets. Vi har hjulpet vores kunder med alle mulige og umulige opgaver gennem årene, da vi kan godt lide en god udfordring. Tilbage i 2010 vandt vi EM i wrapping og blev tysk mester i 2011.

Vi leverer høj kvalitet og rådgivning

Vores altoverskyggende fokus er på at levere en høj kvalitet i alt, vi foretager os. Om det er selve udførelsen af det tekniske arbejde eller rådgivning og kundeservice, gør vi ikke forskel på vores kunder.​

Vi lever af glade kunder, og derfor har vi et klart incitament til at levere varen, så den lever op til dine forventninger.

Har du en specialopgave eller et særligt ønske, hvor du ikke ved, om det kan lade sig gøre, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Rådgivning og vejledning er en vigtig del af jobbet, da vi ved, hvad der fungerer og ikke fungerer i praksis. Vi er altid fuld af gode idéer og input, hvorfor du altid er velkommen til at forhøre dig om dine mange muligheder.

Kontakt os og lad os hjælpe dig

Hos os er kvaliteten en mærkesag, og den gode service er en selvfølge. Sætter du pris på en nærværende og kompetent fagmand, der kan sit kram, er vi det rette valg til din opgave. Vi ser frem til at høre om dit projekt eller opgave på telefon 30 24 52 85 eller på js@sunwrap.dk.​

​☏ Telefon: 30 24 52 85

✉ E-mail: js@sunwrap.dk

CVR: 33754310

Stil dine spørgsmål her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SUNWRAP.DK ApS
Grønlandsvej 9L

8700 Horsens

Find vej - Google Maps