Skriv til os på:

js@sunwrap.dk

Ring på telefon:

30 24 52 85

Følg os på

Facebook

Solfilm til biler og bygninge

Hos SunWrap tilbyder vi professionel montering af solfilm på alle biler og bygninger. Vi har en bred vifte af forskelligartede typer solfilm, hvor der både er i de helt lyse nuancer til de meget mørke. Har du planer om at udsmykke din bil eller måske en bygning, kan vi være behjælpelig med vores ekspertise på området.

Der er mange grunde til at vælge at få monteret solfilm på din bil. Det kan være på grund af uønskede reflekser, af hensyn til privatliv, mindske falming og mange andre gode grunde. Vi er her for at hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker, så du får det ønskede look, du gerne vil have.

Få monteret flot solfilm i høj kvalitet

Hos os er det muligt at få en solfilm, der passer til dine ønsker. Vi har mange muligheder, hvor vi blandt andet kan nævne følgende slags solfilm:

  • Solfilm
  • Sikkerhedsfilm
  • Spejlfilm
  • Specialfilm i lyse og mørke farver​

Alle vores typer solfilm kan kombineres med en bilindpakning eller farveskift, hvis du er træt af den gamle farve og trænger til at prøve noget helt nyt. Vi har egen grafiske afdeling, hvor de kan hjælpe med udformning af blandt andet logoer og andre grafiske elementer.

Når vi monterer solfilm på din bil eller for den sags skyld på en bygning, er det altid solfilm i høj kvalitet, som holder i mange år. Solen vil naturligt nok udøve noget slitage på solfilmen, hvorfor det er vigtigt, at kvaliteten er i top. Det kan du være helt sikker på, når du bestiller din opgave hos os.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vil du høre mere om dine forskellige muligheder for at få monteret en solfilm, der for eksempel er med til at dæmpe varmen og virker som splintsikring, skal du være velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 30 24 52 85 eller skrive til os på js@sunwrap.dk.​

​☏ Telefon: 30 24 52 85

✉ E-mail: js@sunwrap.dk

CVR: 33754310

Stil dine spørgsmål her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SUNWRAP.DK ApS
Grønlandsvej 9L

8700 Horsens

Find vej - Google Maps